På gång

Tack och grattis!

Årets valrörelse har varit lång, och tillsammans har vi kämpat mycket och väl. Vi har ordnat olika aktiviteter i vårt område, vi har synts, träffat medborgare, varit aktiva i sociala media och vi har ringt väljare.

Vänsterpartiet har i den kommunvalkrets vi tillhör, Västra Söderort, blivit näststörsta parti enligt valnattens sammanräkning av röster till riksdagen. I många områden inom vårt område har vi resultat närmare 20%, och i vissa valdistrikt i Västertorp och på Hägerstensåsen har vi över 20%. Vi ska vara stolta över dessa resultat!

Men med det osäkra läget i landet så måste kampen fortsätta varje dag för ett jämlikare samhälle, den kommer att ske av våra parlamentariker men även av alla våra aktivister, tillsammans skapar vi en rörelse som kan påverka det samhälle vi lever i.

Så ett stort grattis vänsterpartister till detta resultat! Nu fortsätter vi framåt!

Kopiera länk