sida

Kalender

Aktiviteter

Nu i valrörelsen kommer vi att fokusera ännu mer än vanligt på externa aktiviteter, vilket kommer att medföra att våra interna aktiviteter kommer att bli lite färre.

Mer information om aktiviteter kommer att finnas på Zetkin och på vår Facebooksida, och anmäl dig gärna till aktiviteterna via Zetkin eller genom mail till vansterpartietalvsjohagersten@gmail.com.

September 2018

20 september – Medlemsmöte – websändning med Jonas Sjöstedt.

23 september – Medlemsmöte

Distriktet, partiet centralt etc

Tillsammans är vi starka! Kurs för nya medlemmar.

Hundratals nya medlemmar har kommit med i Vänsterpartiet! Kom och hitta just din plats i Vänsterpartiet. Nu drar vi igång ”Tillsammans är vi starka” en kurs för dig som är ny medlem i Vänsterpartiet. Det är en heldag på Kafé Marx där du får veta allt du behöver om politik och kampanjarbete.

➤ DATUM: 6/10, 20/10, 3/11, 2/12.
➤ TID: Kl. 10-17.
➤ PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84.
➤ ANMÄLAN: anmalan.storstockholm@vansterpartiet.se

Nachos för alla nya!

Hela hösten ordnar vi Nachos för nya, en kväll med politik och mat tillsammans med våra riksdagsledamöter. Bjud in era nya medlemmar och andra intresserade som ni har mött i i valrörelsen!
➤ PLATS: Kungsgatan 84, Kafé Marx.
➤ TID: kl. 18-20.
➤ FACEBOOKEVENEMANG
➤ ALLA DATUM:
2 oktober: Jens Holm, miljö- och klimatpolitisk talesperson, om vilken politik vi kommer driva under den nya mandatperioden.

9 oktober: Fackliga utskottet håller en special-nachokväll för nya medlemmar som vill engagera sig i de fackliga partiföreningarna.

16 oktober: Ali Esbati, arbetsmarknadspolitisk talesperson, håller i Nachos för nya.

30 oktober: Karin Rågsjö, socialpolitisk talesperson, kommer och berättar allt ni behöver veta.

Kopiera länk