På gång

Nu är det dags!

Hej!

Nu är valrörelsen i gång! Nu är valrörelsen i gång och vi hoppas att du vill engagera dig och kämpa för ett mer rättvist samhälle tillsammans med oss. Högern har pengarna och det mesta av medieutrymmet. Vi har dig. I dag är vi cirka 10-15 aktiva medlemmar i föreningen men vi över 200 betalande och vi blir ständigt fler. Det innebär att det finns en potential för oss att kunna göra mycket i valrörelsen. Din insats gör stor skillnad!

Vi vill veta hur du vill engagera dig För att vi ska veta vad du vill göra i valrörelsen så har vi några frågor till dig. Du svarar på dem genom att följa länken https://www.zetk.in/o/430/surveys/132.

Genom att svara så hjälper du oss att planera aktiviteter och att nå dig när vi ska göra det som du vill delta på. I fall du inte har möjlighet att delta i valrörelsen så kan du svara det.

Få koll på allt som händer! För att få koll på allt som händer framöver och anmäla dig till aktiviteter, kolla in vår sida på aktivist portalen Zetkin. Där hittar du alla våra aktiviteter i en kalender. Du kan lätt anmäla dig och får då kontaktuppgifter till ansvarig och mer information inför varje aktivitet. Följ bara länken: https://www.zetk.in/o/vansterpartiet-alvsjo-hagersten Du kan också gå med i vår Facebookgrupp: https://www.facebook.com/vansterpartietalvsjohagersten/

 

Vi har haft träffar då vi ringer runt till våra medlemmar och det kommer att ordnas fler för att tillsammans fortsätta ringa runt till våra medlemmar för att informera och få fler aktiva i valrörelsen! Ta med mobil/smartphone och gärna surfplatta eller laptoop. Du kommer få information och hjälp att komma i gång på plats. Meddela gärna om du kommer via Zetkin eller direkt till ansvarig. Info och kontaktansansvarig Jonna Sandin 0737773725.

Kommande aktiviteter: Vi kommer snart att planera fler aktiviteter utifrån hur många som vill engagera sig. Vi har köpt en el cykel som vi kan ta flygblad och kaffe på och nå alla vrår av Älvsjö och Hägersten. Eller så blir det flygbladsutdelningar, affischering etc. Få snabb info genom Zetkin och facebook.

Vi ses! / Jonna och Maria för styrelsen och valkommitén

Kopiera länk